Цей легкий літній десертний напій рекомендується готувати в сезон появи соковитою черешні і ароматною полуниці.
Покроковий рецепт
Промити м’яту, перекласти зелень в миску.
Додати черешню, у якій заздалегідь потрібно видалити кісточки. Усі ці компоненти збити блендером на самій високій швидкості до однорідного стану.
Влити рідкий натуральний йогурт, насипати цукровий пісок.
Додати трохи ваніліну, а також полуницю і кубики льоду, правда, потрібно залишити кілька ягід для оформлення десертного напою.
Збити гарненько вищеназвані компоненти ще раз, потім перелити приготований напій у склянки, прикрасити рештою нарізаними свіжими ягодами і листочками м’яти, подавати в охолодженому вигляді до столу.