Дитячий омлет

Дитячий омлет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Яйця розбити в миску, збити.

Потім додати молоко і трохи солі, збити ще раз.

У маленькій каструльці або сковорідці розтопити шматочок вершкового масла, вилити яєчну суміш. Каструлю накрити кришкою і зменшити вогонь до слабкого. Омлет повинен не смажитися, а нудиться. Якщо відчуваєте, що підгорає, додайте 2-3 ст. л. води або вимкніть вогонь, через 3-5 хвилин він «дійде» сам.

Порада: не робіть омлет з великої кількості яєць, так як омлет вийде високим, його треба буде довше тримати на вогні, і він може підсмажитися.

В ідеалі, омлет повинен вийти без піджарки, що і потрібно малюкам! Приємного апетиту!