Отже, куряче яйце (бажано великого розміру) поділяємо на складові частини: білок і жовток. Жовток нам не потрібно, а ось білок ми поміщаємо в глибоку миску і підсипаємо до нього чайну ложку цукрового піску і дрібку солі. Озброюємося міксером або віночком і інгредієнти збиваємо так, щоб в результаті вийшла пінна суміш.
У цю суміш заливаємо спочатку знежирений кефір, а слідом – окріп у зазначеній кількості. Інгредієнти знову перемішуємо.
В отриману суміш підсипаємо борошно (обов’язково її просіваємо) разом з содою. А також на цьому кулінарному етапі додаємо трішки лимонної кислоти.
Добре вимішуємо інгредієнти до отримання однорідної млинцевого тесту, в якому відсутні грудочки. А ще наше тісто потрібно влити рослинне масло і знову перемішати.
Залишилося тільки спекти млинці на сковороді.
Всім приємного перекусу!