Завдяки імбиру, м’ясо набуває незабутній смак і аромат. Готується просто і швидко!
Яловичину можна замінити курятиною.
Покроковий рецепт
Яловичину промиваємо, нарізаємо на середні шматки і перемелюємо в фарш.
Імбир чистимо і відправляємо в м’ясорубку
У фарш додаємо перепелині яйця і дрібно нарізаний зелений лук.
Солимо і добре перемішуємо фарш руками.
Ставимо в холодильник мінімум на півгодини.
У глибокій мисці змішуємо сметану і томатну пасту. Перемішуємо і додаємо теплу воду.
Отриманий соус солимо за смаком.
У каструлю додаємо трохи води і викладаємо скачані з фаршу тюфтельки.
Можна викласти їх у два шари. Більше не рекомендую.
Заливаємо наші тефтелі сметанно-томатним соусом. За бажанням можна додати ще 100 мл. води – тоді підливи буде більше.
Виставляємо програму “Гасіння”. Час – 1 година.
Готові тефтелі подаємо з гарніром – кашею, або овочами (наприклад, брюссельської капустою).
Виходить дуже смачне, красиве блюдо з мінімумом жиру!