Домашні чіпси

Домашні чіпси – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистіть всю картоплю і покладіть її в холодну воду.

Наріжте картоплю тонкими скибочками ( для цього найкраще підійде слайсер, але можна використовувати овощечистку).

Ретельно промийте скибочки картоплі від крохмалю(близько 3х разів).

Потім, викладіть все слайсы на паперові рушники і просушіть їх. Це займе близько 10 хвилин.

Після цього, складіть скибочки в загальну миску, додайте соняшникову олію і сіль, перемішайте.

Виріжте з пергаментного паперу коло такого розміру, щоб він містився у вашу мікрохвильову піч.

Викладіть слайсы на папір. Постарайтеся вмістити якомога більше.

Посипте скибочки приправами (часник, паприка, трави).

Покладіть отриману конструкцію в мікрохвильовку і увімкніть прилад на 4-5 хвилин при потужності 800W. Уважно стежте за мікрохвильовкою, чіпси можуть приготуватися раніше! Ваші снеки готові, приємного апетиту!