Хрусткі рибні палички – це соковита і апетитна закуска з простих інгредієнтів. Блюдо просте в приготуванні, дуже ніжне і смачне. Готуватися всього за п’ятнадцять хвилин!
Покроковий рецепт
Рибне філе очистити від кісток і нарізати невеликими скибочками. Викласти філе в чашу блендера разом з нарізаною зеленою цибулею. Подрібнити до стану щільного фаршу.
До рибного фаршу з цибулею додати сіль і перець за смаком. Перемішати. Всипати в фарш вершкове масло, подрібнену кубиком. Дати масі постояти при кімнатній температурі близько півгодини, щоб масло повністю змішалося з рибної основою.
Змоченими в холодній воді руками сформувати невеликі квадратні вироби. Обваляти кожну паличку в панірувальних сухарях. Обсмажити рибні палички на олії – на мінімальному вогні до готовності. Повну прожарювання рибних паличок можна перевірити по білому забарвленню волокон в розрізі.
Ніжні і соковиті рибні палички з хрусткою скоринкою готові!
Подавати закуску до столу з кисло-солодким або часниковим соусом. Приємного апетиту!