Домашні шашлики з індички, в рожевому соусі

Домашні шашлики з індички, в рожевому соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Індичка – 0,5 кг
Кетчуп – 100 г
Майонез – 100 г
Цибуля чиполліно маринований – 20-24 шт
Помідори черрі – 10-12 шт
Сіль – за смаком
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Домашні шашлики з індички, в рожевому соусі

Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-12 шпажок з шашликом.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Філе індички промити, обсушити, нарізати невеликими кубиками.

Кетчуп змішати з майонезом (1:1). Посолити, поперчити, перемішати.

Філе індички покласти в соус. Поставити в прохолодне місце маринуватися на 2-3 години. Дерев’яні шпажки замочити у воді (щоб при запіканні вони не згоріли).

На дерев’яні шпажки, чергуючи, нанизати шматочки м’яса, цибулі цибуліно, помідори черрі.

Шпажки укласти на решітку, як можна ближче один до одного. Смажити в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Потім шпажки перевернути і смажити ще 5 хвилин. Шашлики готові! Головне – не пересушите! Приємного апетиту!