.
Інгредієнти
Індичка – 0,5 кг | |
Кетчуп – 100 г | |
Майонез – 100 г | |
Цибуля чиполліно маринований – 20-24 шт | |
Помідори черрі – 10-12 шт | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-12 шпажок з шашликом.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Філе індички промити, обсушити, нарізати невеликими кубиками.
Кетчуп змішати з майонезом (1:1). Посолити, поперчити, перемішати.
Філе індички покласти в соус. Поставити в прохолодне місце маринуватися на 2-3 години. Дерев’яні шпажки замочити у воді (щоб при запіканні вони не згоріли).
На дерев’яні шпажки, чергуючи, нанизати шматочки м’яса, цибулі цибуліно, помідори черрі.
Шпажки укласти на решітку, як можна ближче один до одного. Смажити в розігрітій до 180 градусів духовці близько 15 хвилин. Потім шпажки перевернути і смажити ще 5 хвилин. Шашлики готові! Головне – не пересушите! Приємного апетиту!