Домашні солодкі крекери з пісочного тіста

Домашні солодкі крекери з пісочного тіста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти.


Змішати яйця, цукор і мед до однорідної маси.

У готову суміш натерти на тертці маргарин. І перемішати до однорідності.

Додати борошно, змішане з содою, і замісити не дуже круте тісто. Готове тісто покласти на 30 хвилин у морозилку.

Після морозилки тісто розділити на кілька частин для зручності розкочування.

Розкачати тісто тонким шаром і виріжте за допомогою формочок фігурки майбутнього печива.

Викласти заготовки на змащений лист і відправити в розігріту до 180-190 градусів духовку. Випікати 5 -7 хвилин до утворення золотистого кольору.

Печиво готове для подачі на стіл. Дуже смачно з молоком або чаєм. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.