Підготувати всі інгредієнти.
Змішати яйця, цукор і мед до однорідної маси.
У готову суміш натерти на тертці маргарин. І перемішати до однорідності.
Додати борошно, змішане з содою, і замісити не дуже круте тісто. Готове тісто покласти на 30 хвилин у морозилку.
Після морозилки тісто розділити на кілька частин для зручності розкочування.
Розкачати тісто тонким шаром і виріжте за допомогою формочок фігурки майбутнього печива.
Викласти заготовки на змащений лист і відправити в розігріту до 180-190 градусів духовку. Випікати 5 -7 хвилин до утворення золотистого кольору.
Печиво готове для подачі на стіл. Дуже смачно з молоком або чаєм. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.