Замість печериць ви можете використовувати будь-які інші гриби по вашому смаку.

Інгредієнти
| борошно – 350 грам | |
| яйця – 4 штуки | |
| печериці – 400 грам | |
| цибуля ріпчаста – 1 головка | |
| вершки 20% – 3 столові ложки | |
| масло рослинне – 2 столові ложки | |
| сир (твердий) – 100 грам | |
| петрушка – невеликий пучок | |
| сіль – за смаком | |
| чорний мелений перець – за смаком |
Блюдо в італійському стилі хороша ідея для сімейного обіду або вечері. Ніжний смак вершків надає пікантності страві, що гарантовано сподобається всім і вас оцінять як чудову господиню.
Покроковий рецепт

Печериці перебрати, помити і нарізати пластинками.

Ріпчасту цибулю очистити, помити і нарізати кубиками.

Нарізані гриби обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору, додати цибулю. До вершків додати 1 столову ложку борошна і ретельно перемішати. За п’ять хвилин до закінчення смаження додати вершки, сіль і чорний мелений перець. Соус не повинен бути дуже густим. При необхідності додати трохи води і довести до кипіння.

Приготувати тісто для яєчної локшини. Для цього просіяти борошно, додати сіль, яйця і замісити густе тісто.

Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати локшину, яку відварити в підсоленій воді.

Локшину процідити від води, додати до грибного соусу і перемішати.

Сир натерти на крупній тертці, зелень петрушки дрібно порубати. При подачі до столу страву прикрасити сиром і зеленню.
