Замість печериць ви можете використовувати будь-які інші гриби по вашому смаку.
Інгредієнти
борошно – 350 грам | |
яйця – 4 штуки | |
печериці – 400 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
вершки 20% – 3 столові ложки | |
масло рослинне – 2 столові ложки | |
сир (твердий) – 100 грам | |
петрушка – невеликий пучок | |
сіль – за смаком | |
чорний мелений перець – за смаком |
Блюдо в італійському стилі хороша ідея для сімейного обіду або вечері. Ніжний смак вершків надає пікантності страві, що гарантовано сподобається всім і вас оцінять як чудову господиню.
Покроковий рецепт
Печериці перебрати, помити і нарізати пластинками.
Ріпчасту цибулю очистити, помити і нарізати кубиками.
Нарізані гриби обсмажити на рослинному маслі до золотистого кольору, додати цибулю. До вершків додати 1 столову ложку борошна і ретельно перемішати. За п’ять хвилин до закінчення смаження додати вершки, сіль і чорний мелений перець. Соус не повинен бути дуже густим. При необхідності додати трохи води і довести до кипіння.
Приготувати тісто для яєчної локшини. Для цього просіяти борошно, додати сіль, яйця і замісити густе тісто.
Тісто розкачати в тонкий пласт, нарізати локшину, яку відварити в підсоленій воді.
Локшину процідити від води, додати до грибного соусу і перемішати.
Сир натерти на крупній тертці, зелень петрушки дрібно порубати. При подачі до столу страву прикрасити сиром і зеленню.