Дорадо запечена, фарширована базиліком і кінзою

Дорадо запечена, фарширована базиліком і кінзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дорадо – це одна з корисних риб. Коли хочеться урізноманітнити раціон, вибирайте дорадо. За смаком вона дуже незвичайна, майже не пахне, тому порадує кожного любителя рибних делікатесів.

Інгредієнти

Риба Дорадо або Сібас – 1 тушка
базилік зелений, кінза – пучок
оливкова масло – 10 мл
винний оцет – 10 мл
лимон – 1/2 шт.
спеції – за смаком

Як приготувати Дорадо запечена, фарширована базиліком і кінзою

Для приготування простого страви вам знадобиться: Дорадо або сібас – 1 тушка;базилік зелений, кінза – пучок;оливкова олія – 10 мл;винний оцет – 10 мл;лимон; спеції – за смаком.

Покроковий рецепт

1. Спочатку розігрійте духовку до 200 градусів, так як рибу будемо запікати.

2. Тушку дорадо очистити і випатрати. Посоліть за смаком.

3. Підготуйте начинку, гарненько промийте листя зелені. Змішати оливкову олію, винний оцет. Замочити базилік і кінзу в суміші хвилин на 10. Нашаткуйте тонкими кружальцями лимон.

4. Начиніть рибу підготовленої зеленню і лимоном. Загорніть дорадо у фольгу і відправте випікатися на 40 хвилин при температурі 180 градусів.