Екзотичне куряче рагу

Екзотичне куряче рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для страви. Очистити мандарини від шкірки і білих перетинок. З ананасів злити воду. Курячу грудинку гарненько вимити і зачистити від плівок.

Нарізати куряче філе невеликими кубиками.

На розігрітій сковорідці розтопити шматочок вершкового масла. Додати нашатковану курку, злегка обсмажити і посипати потрібною кількістю меленого мускатного горіха.

Нашаткувати мандарини і ананаси невеликими кубиками.

Додати фрукти до обсмаженої курячої грудинці. За бажанням, додати трохи нежирної сметани і чебрецю. Томити близько десяти хвилин.

Готову страву подавати гарячим до столу разом з овочами та зеленню. Приємного апетиту!