Фарширована качка фаршем, грибами та квасолею

Фарширована качка фаршем, грибами та квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця страва допоможе кожній господині впоратися з таким завданням, як красиво оформити святковий стіл, витрачаючи при цьому мало часу. На виручку пройде таке блюдо. Як фарширована качка. Досить просте і водночас надзвичайно яскраво смотрящих страва прикрасить святковий стіл. Подавати її можна і в гарячому, і в холодному вигляді. Існує безліч варіантів начинки. Фарширована качка дуже корисне, легко засвоєне страву, особливо якщо поєднується з овочами.

Багато боятися готувати цю страву, думають, що складно. Але, тільки наважившись почати, відразу зрозумієте, що все дуже просто і не зовсім складно. Самий складний момент, вийняти з качки кістки і вивернути кожух навиворіт, нафарширувати і вивернути назад.

Замість качки можна використовувати курку, але тоді не забудьте зменшити час запікання в 2 рази.

Покроковий рецепт