Фарширована капуста кольрабі

Фарширована капуста кольрабі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Кольрабі очистити від шкірки, відварити в солоній воді (близько 30 хвилин). У дорослої кольрабі волокна більш грубі, поетом, я раджу взяти невеликий качан.

Кольрабі остудити, очистити від нутрощів за допомогою ложки. М’якоть дрібно порізати, вона нам знадобиться.

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно нарізати. Гриби помити, порізати. Моркву почистити нарізати кубиками. Нашаткувати зелень. Пасерувати на рослинній олії гриби з цибулею і морквою.

Потім додати м’якоть кольрабі та зелень, сіль, спеції. Трохи згасити, зняти з вогню.

Нагріти духовку до 180 градусів. А поки нафарширувати капусту овочевий сумішшю з грибами.

Зверху з скибочок сиру зробити шапку. Поставити в духовку на 10-15 хвилин (до рум’яності сиру).

Вийняти кольрабі з духовки. Прикрасити на власний розсуд.

Приємного апетиту!