Фаршировані кабачки з фаршем і помідорами

Фаршировані кабачки з фаршем і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю почистити, дрібно нарізати, обсмажити на олії до прозорості.

Додати до цибулі м’ясний фарш (свинина з яловичиною), посолити, поперчити, перемішати. Смажити 10 хвилин (до напівготовності).

Кабачки помити, нарізати поперек на 3 – 4 частини (щоб вийшли однакові стаканчики, висотою 6 – 7 см). За допомогою ложки вирізати м’якоть, залишаючи при цьому дно.

«Стакани» всередині посолити, наповнити м’ясною начинкою, викласти у вогнетривку форму з високими бортами. У форму налити води і поставити в розігріту до 180 С духовку на 40-50 хвилин. Потім витягнути, верх присипати тертим сиром. Поставити в духовку ще на 5-10 хвилин (до рум’яності сиру).

При подачі прикрасити зеленню. Приємного апетиту!