Для початку наливаємо воду в каструлю і ставимо її нервувати. Як тільки вода закипить, закладаємо макарони. Варимо 3 хвилини. Дуже важливо не перетримати макарони, щоб вони не розвалилися.
Знімаємо макарони з плити, зливаємо воду, промиваємо під холодною.
Приступаємо до начинки. Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, викладаємо фарш, додаємо сіль, перець, все добре перемішуємо. Смажимо до готовності, приблизно 7-10 хвилин. Фарш можна використовувати будь-який. Я взяла свино-курячий. Він у міру жирний.
Робимо соус в якій будемо готувати начинені макарони. Змішуємо майонез і молоко до однорідності.
Як тільки приготувався фарш, начиняємо їм макарони. Викладаємо їх на сковороду, заливаємо соусом, ставимо на вогонь. Соус повинен хоча б на половину приховувати макарони, не менше. Тушкувати 5-7 хвилин.
Викладаємо фаршировані макарони на тарілку для подачі. Прикрасити можна зеленню. Приємного апетиту!