Фарширований лаваш

Фарширований лаваш – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готовий лаваш змащую жирним майонезом.

Куряче яйце опускаю в кухоль з холодною водою і ставлю його варитися. Воно повинно бути крутим, тому після закипання яйце вариться 15 хвилин. Потім тру його на крупній тертці.

Огірок тонко шаткую. Якщо шкірка тверда, тоді її можна зрізати.

Крабові палички розморожую і розкручую на пласти. На змащений лаваш викладаю по черзі натерте яйце, крабові палички і огірок. Туго скручую лаваш і злегка його притискаю, щоб всі інгредієнти прилипли один до одного. Закручувати потрібно з боку викладеного яйця. Прибираю готову ковбаску в холодильник як мінімум на 30 хв. Після цього дістаю фарширований лаваш і розрізаю його, щоб вийшли маленькі рулетики. Подаю їх в охолодженому вигляді до першого або другого блюда.