Підготуємо перець, для цього моєму його під проточною водою, зрізаємо вершок і видаляємо насіння.
Тепер підготуємо фарш. Я використовую свинину і курку в рівних частинах. М’ясо прокручуємо через м’ясорубку, додаємо один ріпчаста цибулька (теж прокручений), тепер кидаємо вже відварений рис і спеції. Ретельно перемішуємо.
Тепер заповнюємо наші перчики готовим фаршем.
На даному етапі необхідно приготувати підливку, в якій буде тушкуватися наш перчик. Для цього чистимо моркву і ріпчасту цибулю, моркву натираємо на тертці, цибулю режим дрібним кубиком, обсмажуємо. Потім додаємо кілька очищених і дрібно нарізаних помідорів і тушкуємо ще кілька хвилин.
Далі приправляємо нашу підливку спеціями: солимо, перчимо, додаємо лавровий лист. На завершальному етапі киньте 2 столові ложки сметани і прокип’ятіть пару хвилин. Тепер наливаємо у наш соус дві склянки води і доводимо до кипіння.
Закладаємо перці в каструлю і заливаємо готової підливою, включаємо режим гасіння і готуємо одну годину. По закінченню часу можна починати дегустацію. Приємного апетиту.