Філе-міньйон з яловичини з овочами

Філе-міньйон з яловичини з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Філе-міньйон готуватися з самого делікатесного відруби, з вирізки. Однак, багато хто плутають вирізку з м’якоттю. Вирізка – це не просто вирізаний шматок м’яса без жил і кісток, а певна м’яз, що проходить уздовж внутрішньої сторони хребта тварини в поперекової частини. Вирізкою не може бути шматочок м’якоті з лопатки або стегна, так що нічого не плутайте і страва у вас вийде чарівним! Замість цукіні можна приготувати будь-які овочі. Чудово підійдуть баклажани або болгарський перець. В якості гарніру непогано підійде пряний рис.

Щодо самого страви хочеться лише попередити. Приготуйте додатково ще по порції кожному, так як страва виходить настільки смачним, що не можливо зупинитися :-). Удачі!

Покроковий рецепт