Філе риби з вешенками і сиром, запечене в духовці

Філе риби з вешенками і сиром, запечене в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кажуть, що рибу треба їсти як мінімум раз в тиждень. Риба дуже корисна для людини. Вона легко засвоюється, не така важка їжа, м’ясо і містить корисні ненасичені жирні кислоти (чого ви не знайдете в інших продуктах), різні мікроелементи, а також вітаміни A і D. Особливо корисна морська риба. Вона містить багато фтору та йоду, якого часто не вистачає в організмі людини. Морську рибу корисно вживати людям при атеросклерозі, порушеннях обміну речовин, ішемічної хвороби серця, гіпертонії і деяких інших недугах.

Розширюємо рибне меню, сьогодні приготуємо рибу? Рецепт містить повний баланс, набір продуктів найпростіший, готується швидко, і виходить смачно. Запечену рибу з грибами і сиром можна приготувати на вечерю для всієї родини і не соромно подати на святковий стіл. Риба з грибами – легке і прекрасне поєднання. Але не вся риба підійде для запікання саме з грибами. В якості рибного філе в цій страві я використовую тилапию. Вона практично безкоста і смачна. До цього виду риби відмінно підходять гриби гливи і сир. Щоб рибка не вийшла сухою, бажано, при готуванні, покласти трохи ріпчастої цибулі. Таку рибу можна приготувати на пару, запекти в духовці або посмажити на сковороді. Спосіб приготування вибирайте самі. Запечена риба залишається смачною і на наступний день, так що можна наготувати запас 😉 .

Покроковий рецепт