Філе риби з вешенками і сиром, запечене в духовці

Філе риби з вешенками і сиром, запечене в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Підготувати всі продукти.
120 г сиру нарізати скибочками. 200 г грибів гарненько промити (у мене гриби гливи, але сюди так само добре підійдуть печериці), не крупно порізати. 2 невеликі голівки ріпчастої цибулі, почистити і порізати півкільцями.

Філе риби промити під проточною водою, посолити з обох сторін, укласти на деко, вистелений пекарської папером (можна деко вистелити фольгою, але стеліть її матовою стороною догори, щоб риба при запіканні не згоріла). На філе викласти півкільця цибулі.

На цибулю викласти порізані гриби гливи.

На гриби викласти скибочки сиру. Запікати рибне філе з грибами і сиром в духовці близько 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Риба з грибами та цибулею під сирною скоринкою готова. Ви отримаєте смачне, легке й красиве блюдо. Подавайте до столу, поки вона тепла (на наступний день вона така ж смачна!). На гарнір чудово підійде рис або картопляне пюре. Приємного апетиту!