Формуємо з фольги човники. Краще купувати фольгу подорожче, вона як правило товстіший, добре тримає форму і ваші човники не будуть розпадатися. Очищену картоплю нарізаємо кружальцями першим шаром викладаємо у форму. Солимо і перчимо за смаком картопля, зверху змащуємо майонезом.
Нарізаємо філе форелі і цибулю. І викладаємо зверху картоплі.
Відварені яйця натираємо на дрібній тертці, викладаємо наступним шаром і знову змащуємо майонезом.
Помідори ріжемо на кружечки. Викладаємо зверху.
Сир натираємо на дрібній тертці, посипаємо зверху і ставимо у розігріту духовку на 40 хв. Випікаємо при температурі 180 гр.
До столу запечену картоплю з рибкою можна подавати прямо у фользі. Приємного апетиту!