Форель, запечена в духовці під томатним соусом з мигдалем

Форель, запечена в духовці під томатним соусом з мигдалем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 170 градусів. В жароміцної посуді в духовці підсмажити цибулю, періодично помішуючи, поки він не стане м’яким (7 хвилин). Додати туди ж часник і помідори і смажити ще 4 хвилини. До суміші додати сіль, оцет, перець, цукор і тримати в духовці близько 12 хвилин. Посипати зверху горіхами і тримати в духовці ще 12 хвилин. Підняти температуру до 200 – 210 С і випікати близько 8 хвилин або поки суміш насипана зверху не підсмажиться. Додати базилік. На філе форелі викласти приготовану вище суміш.

Викласти, як показано на фото.

Посипати зверху на суміш панірувальні сухарі.

Випікати при температурі 170 градусів до готовності риби.

Дістати з духовки.

Приємного апетиту!