Фріттата з лососем і ароматною зеленню

Фріттата з лососем і ароматною зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Весь кріп потрібно гарненько промити, потім розкласти на кухонному рушник, щоб він трохи обсох, в цей же час кубиками нарізати який-небудь легкоплавкий сир, бажано, твердого сорту.

Всі курячі яйця розбити в миску, збити міксером на невеликій швидкості до появи дуже щільної піни, після цього додати самі жирні вершки, продовжити процес збивання. Насипати в яєчно-вершкову суміш лимонний подрібнений перець, додати трохи солі і січені листочки зеленого базиліка.

Підготувати сковорідку, яку в подальшому можна буде поставити в духову шафу, в неї викласти охолоджене вершкове масло, попередньо нарізане кубиками, зверху розкласти шматочки рибного філе без кісточок. Поставити сковорідку на плиту і прогрівати рибку на тихому вогні хвилини дві, присипати зверху попередньо нарубаним кропом рибні шматочки, потім викласти кубики сиру, всю цю композицію залити яєчно-вершковою сумішшю, поставити в духовку і запікати хвилин двадцять при 190 градусах.