Фунчоза з куркою і овочами

Фунчоза з куркою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

На дворі осінь, прикрашає природу в яскраві кольори. І мій рецепт сьогодні такий же по осінньому яскравий. А ще смачний, легкий і корисний! Багато людей на прилавках магазинів знаходять багато нових, для них невідомих продуктів. Не знають, як і з чим їх їдять. Сьогодні розповім про фунчозе. Фунчоза або “скляна локшина” страва Азіатської кухні (Китай). Виробляють її з крохмалю бобів мунг. Є джерелом корисних вітамінів і мінералів. Таких, як селен, рибофлавін, фолієва кислота і багато інших. Джерело вітаміну Ст. Містить складні вуглеводи. Можна урізноманітнити меню для схуднення. З фунчозы можна приготувати величезну кількість різних страв. Більше фантазії! Годиться як для салатів, так і для супів, гарнірів, других страв, різних закусок. Отже, сьогодні тепле блюдо з фунчозы.

Покроковий рецепт