Всі ми чули про гарбузовий суп, але чомусь у кожного в свідомості закрадається думка про те, що його складно приготувати, але це всього лише помилка і приготувати суп з гарбуза набагато простіше (і швидше), ніж всіма улюблений «борщ».
На курячому бульйоні відваріть гарбуз (очищений від насіння і шкірки) і дві картоплини.
Потім, зробіть звичайну обжарку для супу з моркви, ріпчастої цибулі і однієї помідори.
У каструлю з відвареною гарбузом і картоплею, додайте приготовану обжарку, після чого його варто посолити і приправити спеціями (для любителів кориці, можна її трохи додати), тепер залишається тільки все збити в пюре за допомогою блендера.
До супу обов’язково подати сухарі (або часникові грінки) і окрему миску зі сметаною.