Гарбузовий суп-пюре з часниковими грінками та сиром

Гарбузовий суп-пюре з часниковими грінками та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Осінь – пора корисних овочів, в тому числі і гарбуза. А гарбузовий суп – родзинка осені. Немає нічого краще на обід, ніж пряний і поживний суп-пюре. А якщо він ще приготований з корисною гарбуза з додаванням часникових сухарів і сиру…Сухарики розбавляють ніжну кремову структуру супу-пюре і приємно хрустять при трапезі, а сир розплавляється в духовці красиву рум’яну скоринку.

Замість сухариків, можна додавати в суп фрикадельки, шматочки курки, креветки, але робити це потрібно вже після пюрирования супу. Для кращого смаку і аромату додайте волоські горіхи і мускатний горіх. Дуже добре доповнять цей суп кунжутне насіння.

Для любителів більш ситного обіду, раджу додати в гарбузовий суп мисливські ковбаски. Можна також додати обсмажені гриби, галушки і навіть равіолі. Суп від цього стане ще смачніше і заграє новими фарбами. Пробуйте різні поєднання, експериментуйте і гарбуз відкриється для вас з нових і смачних сторін.

Покроковий рецепт