Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром

Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Для початку необхідно підготувати потрібні інгредієнти та посуд. В першу чергу ретельно промити і очистити від шкірки, подрібнити морквину і цибулинних голівку. Після цього покласти їх в сковороду і обсмажити до появи золотистої скоринки.

2. після появи золотистої скоринки у цих овочів вимкнути їх конфорку. В окрему каструлю покласти порізану на кубики гарбузову м’якоть, порізану на кубики картоплю. У кінці покласти обсмажені овочі.

3. Вміст каструлі залити півлітром заздалегідь закип’ятила води. Цього цілком вистачає, щоб у майбутнього супу-пюре вийшла ідеальна консистенція (не занадто густа і не занадто рідка). В неї додати сіль, прянощі і прокип’ятити на повільному вогні до тих пір, поки овочі не розм’якшаться, і їх можна буде з легкістю проколоти виделкою.

4. Після приготування овочів зняти каструлю з вогню і дати вмісту трохи охолонути. Після чого включити блендер і довести до стану пюре.

5. Щоб позбавити вийшло пюре від грудочок до нього потрібно додати півсклянки вершків і брикетик плавленого сиру (для зручності його краще всього порізати на невеликі кубики). Опустити блендер ще раз в каструлю і ретельно все перемішати. Додати сіль і прянощі за власним розсудом. За бажанням, можна приготувати сухарики до супу.

6. Блюдо готове, аромати лунають по всьому будинку, всі зголодніли. Що це значить! Це значить, що настав час обіду! Суп по тарілках, хліб – у тостер. Тепер можна обідати!