Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром

Гарбузовий суп-пюре з картоплею і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В холодний осінній вечір немає мрії найпотаємнішого, ніж теплий плед і смачний гарячий обід. Саме для цього підходить і суп-пюре з гарбуза з додаванням сиру. Варто тільки уявити – вечірні сутінки у тумані, на вулиці холодно… а вся родина сидить на теплій затишній кухні за смачною вечерею… І в їхніх тарілках як раз суп за цим рецептом!

Гарбуз подобається не кожній людині, особливо дітям. Але це розмаїття не залишить байдужим нікого, навіть самих маленьких членів сім’ї. До речі, смак гарбуза яскраво не виражено, чим і привертає до себе увагу.

Гарбуз в цьому супі-пюре грає одну з головних ролей. Завдяки їй колір і аромат стають просто чарівними. А брикетик плавленого сиру надає цьому блюду один із самих ніжних смаків, які тільки є в таких стравах! Тому не потрібно укладати цей рецепт на дальню полицю, а взяти і приготувати! І після цього це блюдо захочеться готувати все більше і частіше, настільки воно незабутньо.

Час приготування – 1 годину.
Мінімальна кількість готуються порцій – 3.

Покроковий рецепт