1. Готуємо інгредієнти: овочі, фунчоза, соєвий соус.
2. Моркву натираємо на тертці, перець нарізаємо соломкою, огірок ріжемо скибочками. Дрібно натираємо часник. Всі ці овочі кладемо в антипригарну сковороду або додаємо трохи олії.
3. Приступаємо до фунчозе. Кладемо її в каструлю, заливаємо окропом і даємо настоятися 5 хвилин.
4. В цей час, огірок нарізаємо брусочками.
5. Прибираємо зайві “ниточки” з фунчозы. Промиваємо її холодною водою.
6. Змішуємо всі овочі.
7. Потім додаємо рисову локшину (фунчозу). Все ретельно перемішуємо. Заливаємо соєвим соусом.
Фунчоза з овочами готова! Приємного апетиту!