У великій каструлі закип’ятіть злегка підсолену воду. Закиньте промитий молода картопля, додати лаврові листки, перець горошок і пару зубчиків часнику. Варіть його до готовності на слабкому вогні. Молода картопля вариться дуже швидко!
Коли картопля звариться, злити воду і остудіть картоплю.
Остиглий картоплю почистіть. Якщо ви хочете невеликі шматочки, поріжте картоплю навпіл або на чверті, але мені подобається цілісна картопля. Перекладіть овоч у глибоку чашу.
Свіжу петрушку гарненько промийте і обсушіть. Дрібненько наріжте зелень.
У миску налийте оливкова або рослинне масло або закиньте порізану петрушку, посоліть за смаком, перемішайте.
Тепер приготовленої заправкою залийте картоплю і акуратно перемішайте. Викладіть відварну картоплю в красиву чашу, викладіть на нього кілька шматочків вершкового масла і подавайте до столу гарячим. Приємного апетиту!