Гарнір з молодої картоплі

Гарнір з молодої картоплі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій каструлі закип’ятіть злегка підсолену воду. Закиньте промитий молода картопля, додати лаврові листки, перець горошок і пару зубчиків часнику. Варіть його до готовності на слабкому вогні. Молода картопля вариться дуже швидко!

Коли картопля звариться, злити воду і остудіть картоплю.

Остиглий картоплю почистіть. Якщо ви хочете невеликі шматочки, поріжте картоплю навпіл або на чверті, але мені подобається цілісна картопля. Перекладіть овоч у глибоку чашу.

Свіжу петрушку гарненько промийте і обсушіть. Дрібненько наріжте зелень.

У миску налийте оливкова або рослинне масло або закиньте порізану петрушку, посоліть за смаком, перемішайте.

Тепер приготовленої заправкою залийте картоплю і акуратно перемішайте. Викладіть відварну картоплю в красиву чашу, викладіть на нього кілька шматочків вершкового масла і подавайте до столу гарячим. Приємного апетиту!