У теплому молоці розвести дріжджі і дозволити їм піднятися. У просіяне борошно розбити яйця, всипати сіль з цукром. Додати розпущене в молоці дріжджі, олія. Добре вимісити тісто, прикрийте кришкою (або щільним рушником) і приберіть в тепле місце для бродіння. Коли тісто підніметься, повторно його обімніть і почекайте, коли воно знову підніметься.
З тіста скачати порційні колобки.
Перекласти колобки на лист, застелений пергаментом і випекти.
Ковбасні вироби нарізати соломкою і злегка обсмажити на олії.
Очищену головку цибулі нарізати кільцями або півкільцями.
Натертий сир перемішати з вершками.
З остиглих булочок зрізати верхівку і видалити м’якоть. В утворену “тарілочку” шарами покласти підготовлені заздалегідь інгредієнти. Поставити в розігріту духовку або мікроволновку) на кілька хвилин (сир повинен розплавитися). Зелень і томати потрібно помити і запропонувати їх разом з бутербродами.