Голубці ліниві з булгуром і куркою

Голубці ліниві з булгуром і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Є звичайні голубці, коли потрібно фарш загорнути в капустяне листя. А є ледачі, коли не потрібно морочитися з листками капусти. Виходить так само смачно, але економніше за часом. Цікавий факт: спочатку голубці-це смажені цілком голуби на решітці…Звідси і назва. Пізніше стали робити «помилкові голубці» – загортати фарш в капустяне листя. Взагалі, в капустяний лист можна загортати будь-яку начинку. Я, наприклад, пробувала голубці з пшоняної каші, загорнутої в листя капусти, приготовленые в російської печі, в глиняному горщику і политі розтопленим вершковим маслом. Це дуже смачно!!! Можна використовувати для страви в піст.

Покроковий рецепт