Голубці ліниві з булгуром і куркою

Голубці ліниві з булгуром і куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Булгур щільніше, ніж рис і голубці з них виходять більш розсипчасті. Капусту нарізати соломкою. Викласти в сковороду. Посолити. Тушкувати 10 хвилин. Нарізати моркву. (Можна натерти на крупній тертці.) Цибулю, перець, помідори і селеру дрібно нарізати.


Куряче філе пропустити через м’ясорубку. До тушкованої капусти додати фарш і нарізані овочі. Тушкувати протягом 5 хвилин. Посолити, додати улюблені приправи.

Засипати булгур. Не перемішувати. Залити склянкою окропу. Закрити кришкою. Тушкувати на самому повільному вогні 10 хвилин. Протягом цих 10-ти хвилин кришку не відкривати! Вимкнути і настояти протягом 30 хвилин. Потім можна відкрити і все перемішати.

Викласти в тарілку, додати сметану. Готово! Приємного апетиту!