Приготування:
1. Сир протирають. Яйця заздалегідь відварюють, чистять, дрібно нарізають і змішують з сиром.
2. Капусту промивають, очищають і відварюють десять хвилин в солоній воді. Потім капусту розбирають на листки, видаляючи жорсткі грубі частини.
3. На край кожного капустяного листа викладають сирно-яєчну начинку. Загортають капустяний лист в рулет, починаючи з боків.
4. Викладають підготовлені голубці, фаршировані в чашу мультиварки і ставлять на режим гасіння. Тушкують голубці до готовності, приблизно 40 хвилин.
5. Перед подачею дієтичне сирно-яєчні голубці поливають розтопленим вершковим маслом, яке додасть ніжності і насиченості страви. Подають готові голубці зі сметанкою. Приємного апетиту!