Вишукане перше блюдо рекомендується приготувати з замороженого зеленого горошку. А для того, щоб суп придбав ніжний і тонкий смак, в нього можна додати трохи свіжої зелені і вершків.
Інгредієнти
жирні вершки – 180 мл | |
м’яке масло вершкове солодке – 2 ст. ложки | |
чорний мелений перець – за смаком | |
солодкий білий салатний цибуля – 1 головка | |
листочки свіжого естрагону – 1 невелика жменя | |
морська сіль дрібного помелу – за смаком | |
горошок зелений свіжоморожений – 450 г | |
бульйон міцний курячий – 1,6 літра | |
картопляні бульби середнього розміру – 3 штуки |
Це рідке вишукане блюдо рекомендується приготувати з замороженого зеленого горошку, а для того, щоб суп придбав ніжний і тонкий смак, у нього рекомендується додатково додати трохи свіжого естрагону.
Покроковий рецепт
Нашаткувати тонший очищений салатний цибулю, перекласти його в широку каструлю, потім обсмажити в невеликій кількості вершкового масла на тихому вогні при безперервному помішуванні.
Влити курячий бульйон, перемішати вміст каструлі, збільшити вогонь, в цей же час почистити необхідну кількість картоплі і нарізати невеликими кубиками. Нарізану картоплю покласти в каструлю і варити хвилин двадцять, після цього додати зелений горошок і листя свіжого естрагону, продовжити процес готування на помірному вогні при епізодичному помішуванні.
Через вісім хвилин пюрировать приготований гороховий суп блендером, влити трохи вершків, за смаком додати перець, насипати сіль. Збити суп ще раз і подавати його до столу в гарячому вигляді порційних тарілках, прикрасивши вершками і зеленню.