Приготувати яловичину з гострим смаком досить просто, особливо, коли під рукою є всі необхідні спеції. Представляємо вам страву корейської кухні для справжніх цінителів “гострого”.
300 грам яловичої вирізки;
2 стручка гострого перцю;
пучок кінзи;
дві цибулини;
три зубці часнику;
одна китайська капуста;
один дайкон;
імбир і перець чилі;
зелена цибуля;
рибний соус.
1. За добу до приготування представленого страви замаринуйте яловичину. Для цього нарубайте цибулю і кінзу. Змішайте цибулю, кінзу і м’ясо разом і залиште маринуватися.
2. На наступний день, нарубаєте дрібно часник і гострий перець. Яловичину викладіть на деко, застелене фольгою. Зверху викладіть овочі. Загорніть м’ясо і відправте випікатися до готовності.
3. Підготуйте капусту, нарізавши крупно. Дайкон нарубайте смужками і додати до капусти. Приправте інгредієнти цукром і сіллю.
4. Всі інші інгредієнти подрібніть в блендері і змішайте з рибним соусом. Заправте соусом капусту з дайконом.
5. Готове м’ясо наріжте шматочками і подавайте з корейським кімчі до столу.