Простий і дуже смачний салат з тунцем на швидку руку. Такий салат можна подавати на великій тарілці або в якості закуски на пластинах огірка, моркви, шматочках перцю або просто на зерновому хлібі.
Інгредієнти
тунець консервований – 300 г | |
майонез – 3 ст. л. | |
перець чилі/халапеньо – 1/2 шт. або за смаком | |
селера – 1 шт. | |
морква – 1 невелика | |
цибуля – 1/2 головки | |
гірчиця – 1/4 ст. ложки | |
сіль – за смаком | |
салат-мікс – жменя |
Салат з тунцем – один з найпоширеніших рибних салатів. Його дуже легко готувати, причому смаки виходять досить різноманітні, якщо додати той чи інший інгредієнт.
Покроковий рецепт
Вилийте рідину з банки з тунцем.
Селера наріжте, халапеньо, морква і цибуля. Перекладіть все нарізане в чашу, додайте майонез і гірчицю, добре змішайте. Тепер можна додати тунець, все перемішати.
Подавайте салат на подушці з листя салату (мікс) або хлібі з пророщених зерен. Так само цей салат можна намазувати на скибочки огірка, перцю, або моркви. Вийде нова страва – закуска на свято. Приємного апетиту!