Готувати будемо на рослинному маслі. Прогріваємо його, а потім додаємо в нього зубчик часнику. Зубок потрібно очистити і придавити ножем. Часниковий зубок обсмажуємо приблизно 1 хвилину, потім видаляємо його. Масло придбало часниковий аромат.
Очищаємо цибулю, нарізаємо його дрібними шматочками. Цибульну нарізку переправляємо в масло. Перемішуючи, смажимо до м’якості.
Промиваємо свіжі шампіньйони. Нарізаємо їх тонкими пластинками. Викладаємо подрібнені гриби до цибулі. Солимо, перчимо за смаком.
Обсмажуємо інгредієнти, поки не випарується рідина, що утворилася від печериць.
До інгредієнтів вливаємо вершки. Тушкуємо близько 5 хвилин.
Залишилося тільки додати натертий сир, перемішати. Грибний соус готовий!
Приємного апетиту!