Грибний суп з сочевицею

Грибний суп з сочевицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Сочевиця-ще один продукт, який не користується попитом у наших покупців. Але це чудо продукт! У ній закладена просто джерело необхідних нашому організму вітамінів і мікроелементів. А так само велика кількість білка. Таким чином, блюдо з сочевиці повноцінно замінить вам шматок м’яса Не бійтеся пробувати щось нове. Спробуйте міняти звичні вам інгредієнти у ваших улюблених стравах. Ви не тільки відкриєте для себе нові смаки, але й різноманітите свій раціон. Сьогоднішній мій рецепт як завжди легкий, корисний і швидкий. У цьому рецепті я буду використовувати лісові гриби (білі, підосичники, лисички). Свій оксамитовий сезон я провела в Карелії, тому і відповідний урожай.))) Але гриби можна використовувати абсолютно будь-які: печериці, гливи та ін В своєму рецепті я взяла зелену сочевицю, але підійде будь-яка.

Покроковий рецепт