вершкове масло 82.5% – 100 г | |
цукровий пісок – 200 г | |
груші – 500 г | |
курячі яйця – 2 шт | |
борошно – 250 г | |
пекарський порошок – 10 г |
Як приготувати Грушевий тарт з безе
Смачний, ароматний пиріг! Хрусткі тісто, багато фруктової начинки і все це під шаром домашнього безе! Зупинитися просто неможливо! Тісто можна ароматизувати корицею, кардамоном або цитрусової цедрою, а в начинку додати ягідку, наприклад, журавлину або смородину. Такий пиріг сміливо можна подавати з чашкою какао, кави або ароматного чорного чаю, а як доповнення до десерту рекомендується використовувати кулька гарного ванільного морозива. Основу для тарта можна зробити шоколадною, замінивши 10 грамів борошна на якісний какао-порошок, краще всього алкалізований, він більш яскравий по аромату і смаку, ніж звичайний.