Грушевий тарт з безе

Грушевий тарт з безе – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

вершкове масло 82.5% – 100 г
цукровий пісок – 200 г
груші – 500 г
курячі яйця – 2 шт
борошно – 250 г
пекарський порошок – 10 г

Як приготувати Грушевий тарт з безе

Смачний, ароматний пиріг! Хрусткі тісто, багато фруктової начинки і все це під шаром домашнього безе! Зупинитися просто неможливо! Тісто можна ароматизувати корицею, кардамоном або цитрусової цедрою, а в начинку додати ягідку, наприклад, журавлину або смородину. Такий пиріг сміливо можна подавати з чашкою какао, кави або ароматного чорного чаю, а як доповнення до десерту рекомендується використовувати кулька гарного ванільного морозива. Основу для тарта можна зробити шоколадною, замінивши 10 грамів борошна на якісний какао-порошок, краще всього алкалізований, він більш яскравий по аромату і смаку, ніж звичайний.

Покроковий рецепт