Груші в шоколаді

Груші в шоколаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Груші розрізати вздовж на дві частини. Звільнити від насіння. Ложечкою для морозива (або чайною) видалити серцевину груші.

М’якоть дрібно нарізати. Волоські горіхи дрібно нарубати.

Шоколад розтопити на водяній бані. Частина шоколаду перемішати з рубаною грушею.

Нафарширувати половинки груш сумішшю.

Заключною частиною шоколаду залити всю поверхню груші і по краях обсипати горіхами.

Укласти на блюдо. Щоб груша рівно стояла на тарілці і не завалювалася, з тильного боку треба шматочок підрізати.

І прикрасити на свій розсуд. Я прикрасила шматочком груші і зеленню.
Насолоджуйтесь!