Для другої страви пропонуємо вам приготувати смачний і ситний гуляш на сковороді з курячої грудки. Таке куряче страва просто приготувати з доступних продуктів.
Інгредієнти
Куряча грудка – 350 гр | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Томатний соус – 1 ст. л. | |
Борошно – 1 ст. л. | |
Вода – 300 мл | |
Кріп свіжий – 2 гілочки |
Для того, щоб зробити на сковороді гуляш, готуємо курячу грудку, моркву, ріпчасту цибулю, томатний соус, борошно. Такий мінімальний продуктовий набір дозволить нам отримати в результаті смачний гуляш. Подробиці у нас в рецепті.
Покроковий рецепт
Курячу грудку без кістки перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими порційними шматочками. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо його, а потім перекладаємо в нього шматочки курячої грудки.
Періодично перемішуючи, підсмажуємо курячі шматочки хвилин 5-7. В процесі шматочки курячої грудки солимо за смаком і трохи перчимо.
Паралельно подрібнюємо моркву на тертці, а цибулю рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо на сковороду. Продовжуємо мучити інгредієнти разом ще хвилин 10.
Тепер викладаємо на сковороду до інгредієнтів томатний соус і борошно в заявленому кількості.
Вливаємо кип’ячену воду, інгредієнти перемішуємо. За необхідності досолює. Тушкуємо гуляш із курячої грудки з півгодини.
В кінці гуляш курячий присипаємо нарізаним свіжим кропом.
Подавати гуляш із курячої грудки можна з улюбленим гарніром, наприклад, з макаронами. Всім приємного апетиту!