Гуляш із курячої грудки з підливою

Гуляш із курячої грудки з підливою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для другої страви пропонуємо вам приготувати смачний і ситний гуляш на сковороді з курячої грудки. Таке куряче страва просто приготувати з доступних продуктів.

Інгредієнти

Куряча грудка – 350 гр
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений чорний – за смаком
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
Томатний соус – 1 ст. л.
Борошно – 1 ст. л.
Вода – 300 мл
Кріп свіжий – 2 гілочки

Як приготувати Гуляш із курячої грудки з підливою

Для того, щоб зробити на сковороді гуляш, готуємо курячу грудку, моркву, ріпчасту цибулю, томатний соус, борошно. Такий мінімальний продуктовий набір дозволить нам отримати в результаті смачний гуляш. Подробиці у нас в рецепті.

Покроковий рецепт

Курячу грудку без кістки перекладаємо на обробну дошку і нарізаємо невеликими порційними шматочками. У сковороду вливаємо олію, прогріваємо його, а потім перекладаємо в нього шматочки курячої грудки.

Періодично перемішуючи, підсмажуємо курячі шматочки хвилин 5-7. В процесі шматочки курячої грудки солимо за смаком і трохи перчимо.

Паралельно подрібнюємо моркву на тертці, а цибулю рубаємо. Овочеву нарізку викладаємо на сковороду. Продовжуємо мучити інгредієнти разом ще хвилин 10.

Тепер викладаємо на сковороду до інгредієнтів томатний соус і борошно в заявленому кількості.

Вливаємо кип’ячену воду, інгредієнти перемішуємо. За необхідності досолює. Тушкуємо гуляш із курячої грудки з півгодини.

В кінці гуляш курячий присипаємо нарізаним свіжим кропом.

Подавати гуляш із курячої грудки можна з улюбленим гарніром, наприклад, з макаронами. Всім приємного апетиту!