Гуляш з курячої печінки з картопляним пюре

Гуляш з курячої печінки з картопляним пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



Розморожуємо печінку, у сковорідку наливаємо масло, ставимо на вогонь і чекаємо поки сковорода нагріється. У розігріту сковорідку викладаємо печінку і обсмажуємо на середньому вогні під кришкою.



На гуляш чистимо цибулю і моркву. Цибуля режим, а моркву тремо на тертці.
Чистимо і режим картоплю в каструлю, заливаємо її водою, солимо і ставимо варитися на плиту.




В печінку додаємо чайну ложку аджики, часник, цибулю, моркву і приправу до смаку. Тушкуємо все це під кришкою 10 хвилин.



Заливаємо все окропом, перемішуємо, додаємо зелень. Наливаємо половину чашки води в неї кладемо дві столові ложки борошна, перемішуємо все віночком до тих пір, поки всі грудочки не зникнуть. Акуратно вливаємо борошно в гуляш інтенсивно помішуючи. Після закипання варимо ще п’ять хвилин.
Гуляш готовий.




Кип’ятимо молоко. Після того як картопля звариться, зливаємо з неї воду, заливаємо кип’яченим молоком і товчемо до стану пюре.
Викладаємо пюре на тарілку і поливаємо його гуляшем.
Приємного апетиту!