Хлібні булочки до вечері

Хлібні булочки до вечері – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У глибокій мисці змішуються підігріті молоко і вода. До них додається весь цукор і сіль, все ретельно перемішується. Потім, додаються дріжджі, і опарі дається постояти близько 15 хвилин, щоб дріжджі почали діяти.

У суміш з дріжджами додається вершкове масло кімнатної температури (або розтоплене). Все ретельно перемішується. Постарайтеся досягти однорідності.

У тісто починає поступово втручатися борошно, постійно помішуйте тісто, щоб не утворилися грудки. Ретельно перемішавши все, тісто потрібно поставити в тепле темне місце і накрити зверху, що б воно піднялося. Зазвичай на це йде близько 60-90 хвилин.

Готове тісто викласти на присипаний борошном стіл і розминається. Потім його потрібно розкачати і вирізати круги з допомогою склянки. Кола з тіста викладаються на пекарській папір, зверху промащуються курячим жовтком і відправляються в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Готовність хлібних булочок можна перевірити зубочисткою. Вона повинна залишатися сухою, якщо ви проткнете нею булочку. Подавати гарячими.
Приємного апетиту!