Холодний огірковий суп

Холодний огірковий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій мисці змішайте йогурт і воду з льодом. Додайте дрібно нарізані огірки, зелень, родзинки та волоські горіхи смажені. Приправити сіллю і сумах. Накрити кришкою і прибрати остуджуватися в холодильник близько години.

Коли все буде готово, розділіть охолоджений огірковий суп на чотири порції. Посипте більше сумаха (якщо хочете) зверху і додайте кілька скибочок огірка в кожну миску. Подавайте суп зі своїм коханим підсмаженим хлібом або лавашем.

НОТАТКИ
Порада: якщо вам потрібно підсмажити горіхи, можна нагрійте духовку до 170 градусів. Розкласти волоські горіхи на деко, смажити в духовці протягом 10 хвилин або близько того, поки вони не стануть ароматними. Зняти з вогню і дати охолонути, потім дрібно нарізати, щоб використовувати для цього рецепта.

Зберігайте залишки огіркового супу в холодильнику в герметичному контейнері протягом 2-х днів або близько того.