Холодний томатний суп з овочів, що не вимагає варіння
Інгредієнти
Консервовані помідори – 1 банку (425 мл) | |
Огірки – 3 шт. | |
Кабачки – 2 шт. | |
Редис – 6-8 шт. | |
Зелений горошок – 150 гр. | |
Кип’ячена вода – 1,5 л | |
Сіль, спеції – за смаком та бажанням |
На вулиці стоїть неймовірна спека і не хочеться ні пити, ні їсти нічого гарячого. Ми рятуємося холодними напоями, морозивом. Але ж їсти щось треба. Так можна приготувати і холодний суп. Мій сьогоднішній варіант – це томатний суп зі свіжими овочами – смачно і корисно
Покроковий рецепт
1. Єдине, що в цьому супі готується – це зелений горошок. Його треба відварити.
2. Консервовані помідори (це такі у жерстяних баночках італійські нечищене томати) перемолоти в блендері.
3. Всі овочі помити. Огірки і редис нарізати півкільцями.
4. Кабачки нарізати кубиками.
5. Всі овочі скласти в каструлю. Додати перемелені помідори. Долити 1,5 літрами кип’яченої води.
6. Корисний овочевий суп готовий.