Холодний томатний суп з овочами

Холодний томатний суп з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний томатний суп з овочів, що не вимагає варіння

Інгредієнти

Консервовані помідори – 1 банку (425 мл)
Огірки – 3 шт.
Кабачки – 2 шт.
Редис – 6-8 шт.
Зелений горошок – 150 гр.
Кип’ячена вода – 1,5 л
Сіль, спеції – за смаком та бажанням

Як приготувати Холодний томатний суп з овочами

На вулиці стоїть неймовірна спека і не хочеться ні пити, ні їсти нічого гарячого. Ми рятуємося холодними напоями, морозивом. Але ж їсти щось треба. Так можна приготувати і холодний суп. Мій сьогоднішній варіант – це томатний суп зі свіжими овочами – смачно і корисно

Покроковий рецепт

1. Єдине, що в цьому супі готується – це зелений горошок. Його треба відварити.

2. Консервовані помідори (це такі у жерстяних баночках італійські нечищене томати) перемолоти в блендері.


3. Всі овочі помити. Огірки і редис нарізати півкільцями.

4. Кабачки нарізати кубиками.


5. Всі овочі скласти в каструлю. Додати перемелені помідори. Долити 1,5 літрами кип’яченої води.

6. Корисний овочевий суп готовий.