Очистити і промити картоплю. Нарізати соломкою і повторно промити овоч від зайвого крохмалю. Викласти скибочки картоплі на паперові кухонні рушники – для усунення вологи.
Влити олію до картоплі, помістивши коренеплід в глибоку ємність.
Додати сіль і перець.
Всипати паприку або каррі – за смаком.
Гарненько перемішати всі інгредієнти. Залишити картоплю на п’ять хвилин для просолювання. За необхідності, після закінчення часу потрібно підсолити картоплю. Відправити соломку в ємність для запікання. Запікати до м’якості картоплі всередині і ароматною хрусткої скоринки. Для того, щоб картопля була ідеальною, краще всього першу чверть години запікати страву під фольгою, після чого – запікати без.
Ароматна і дуже хрустка картопля з м’якою серединкою готова!
Подавати ароматний гарнір з кисло-солодким соусом, овочевим салатом або тартаром. Приємного апетиту!