Хрустка картопля в духовці

Хрустка картопля в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити і промити картоплю. Нарізати соломкою і повторно промити овоч від зайвого крохмалю. Викласти скибочки картоплі на паперові кухонні рушники – для усунення вологи.

Влити олію до картоплі, помістивши коренеплід в глибоку ємність.

Додати сіль і перець.

Всипати паприку або каррі – за смаком.

Гарненько перемішати всі інгредієнти. Залишити картоплю на п’ять хвилин для просолювання. За необхідності, після закінчення часу потрібно підсолити картоплю. Відправити соломку в ємність для запікання. Запікати до м’якості картоплі всередині і ароматною хрусткої скоринки. Для того, щоб картопля була ідеальною, краще всього першу чверть години запікати страву під фольгою, після чого – запікати без.

Ароматна і дуже хрустка картопля з м’якою серединкою готова!

Подавати ароматний гарнір з кисло-солодким соусом, овочевим салатом або тартаром. Приємного апетиту!