Ікра кабачкова По-волжски

Ікра кабачкова По-волжски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі вимити, очистити. З кабачків видалити насіння, нарізати кубиками. Моркву натерти на крупній тертці, цибулю нарізати чверть кільцями. Перець і помідори нарізати невеликими кубиками.

У товстостінній посуді розігріти половину рослинного масла. Обсмажити цибулю і моркву протягом 10 хв.

В обсмажені овочі додати нарізані кубиками кабачки і обсмажувати ще 10 хв.

У посуд до цибулі, моркви і кабачків влити залишки рослинного масла і додати нарізані перець і помідори. Перемішати і тушкувати ікру протягом 20 хвилин.

Готові тушковані овочі подрібнити заглибним блендером, додати сіль, цукор, чорний мелений перець. Залишити увариваться під кришкою ще хвилин на 20.

Гарячу ікру розкласти по стерилізованим банкам і закатати. Банки накрити і залишити до повного охолодження.
Приємного апетиту!