М’ясо готуємо: промиваємо та нарізаємо невеликими кубиками.
Чим жорсткіше у вас буде м’ясо – тим меншими кубиками його потрібно буде нарізати.
Тремо на тертці імбир (попередньо очищаємо його від шкірки) і часник.
Лук очищаємо і ріжемо довільно – як вам більше подобається. Я все ріжу крупненько.
У чашу мультиварки розміщуємо наші підготовлені інгредієнти, додаємо масло, сіль і спеції за смаком.
Для того, щоб м’ясо стало ще більш ніжним, додаємо пару ложок несолодкого йогурту (або сметани)
Все акуратно перемішуємо, закриваємо. Додаємо п’ятдесят грам води і закриваємо кришку.
Встановлюємо режим мультиварки на «суп», час готування виставляємо 1 годину.
Готову страву ще раз перемішуємо.
За бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо ще гарячим з улюбленим гарніром.
Прекрасно підійде для вечері в колі родини.