Індійський курячий суп з кукурудзою

Індійський курячий суп з кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Індійський курячий суп з кукурудзою

З курячих стегенець, молодої кукурудзи і грибів можна приготувати простий, дуже ситний і дивовижно ароматний індійський суп.

Інгредієнти:

– молода кукурудза (один невеликий качан);

– стегенця курячі середнього розміру (три штуки);

– черешкова селера (дві штуки);

– невеликі печериці (170 г);

– очищені зубчики часникові невеликі (шість штук);

– морква (280 г);

– чорний перець тонкомолотий (за смаком);

– білий цибулю салатний (260 м);

– харчова гімалайська сіль (за смаком);

– довгозерний рис (34 м);

– імбирний корінь свіжий (23 р).

Процес приготування:

У великій кількості холодної води курячі стегенця промити і нарізати шматками, потім перекласти в товстостінну каструлю. Почистити і добре промити всі овочі, потім нарізати товстими кружечками моркву, відправити її в каструлю разом з крупно нашаткованою цибулею. Далі промити і крупно нашаткувати черешкова селера, потім розрізати на великі частини молоду кукурудзу, відправити нарізані компоненти в каструлю.

Нарізати великими скибочками шампіньйони, викласти їх у каструлю, влити таку кількість відфільтрованої води, щоб вона повністю покривала всі інгредієнти.

Почистити і дуже дрібно натерти свіжий імбир і часник, потім відправити ці інгредієнти в каструлю, після цього гарненько промити рис і додати його до решти компонентів.

Насипати сіль, перемішати інгредієнти і варити індійський суп на середньому вогні приблизно півгодини, перед тим, як подавати приготоване блюдо до столу, його рекомендується присипати меленим гострим або чорним перцем.