З курячих стегенець, молодої кукурудзи і грибів можна приготувати простий, дуже ситний і дивовижно ароматний індійський суп.
Інгредієнти:
– молода кукурудза (один невеликий качан);
– стегенця курячі середнього розміру (три штуки);
– черешкова селера (дві штуки);
– невеликі печериці (170 г);
– очищені зубчики часникові невеликі (шість штук);
– морква (280 г);
– чорний перець тонкомолотий (за смаком);
– білий цибулю салатний (260 м);
– харчова гімалайська сіль (за смаком);
– довгозерний рис (34 м);
– імбирний корінь свіжий (23 р).
Процес приготування:
У великій кількості холодної води курячі стегенця промити і нарізати шматками, потім перекласти в товстостінну каструлю. Почистити і добре промити всі овочі, потім нарізати товстими кружечками моркву, відправити її в каструлю разом з крупно нашаткованою цибулею. Далі промити і крупно нашаткувати черешкова селера, потім розрізати на великі частини молоду кукурудзу, відправити нарізані компоненти в каструлю.
Нарізати великими скибочками шампіньйони, викласти їх у каструлю, влити таку кількість відфільтрованої води, щоб вона повністю покривала всі інгредієнти.
Почистити і дуже дрібно натерти свіжий імбир і часник, потім відправити ці інгредієнти в каструлю, після цього гарненько промити рис і додати його до решти компонентів.
Насипати сіль, перемішати інгредієнти і варити індійський суп на середньому вогні приблизно півгодини, перед тим, як подавати приготоване блюдо до столу, його рекомендується присипати меленим гострим або чорним перцем.